В ритмі сучасної енергетики
м. Вінниця, вул. Пирогова, 151А, офіс 23-25.

Конденсаторні установки УК-Е

Завантажити каталог
Зв'язок з менеджером
Конденсаторні установки УК-Е

Хочете придбати?

Напишіть менеджеру
або зателефонуйте
(0432) 57-51-57
Поділитись:
Опис

Конденсаторні установки УК-Е призначені для компенсації реактивної потужності. Вони випускаються різних модифікацій (високовольтні, низьковольтні, з автоматичним регулюванням потужності, що підключається або без).

Сфера використання

Конденсаторна установка УК-Е може бути встановлена безпосередньо для компенсації реактивної потужності у навантаження (індивідуальна), або на розподільчих пунктах для групи навантажень (загальна). При загальній установці, у разі використання навантаження в різний час, краще застосовувати з автоматичним управлінням. Це дозволить використовувати установку в потрібному режимі роботи. Якщо на виробництві використовуються потужні напівпровідникові прилади, то конденсаторні установки знизять вплив вищих гармонік.

Переваги

Головною перевагою конденсаторних установок УК-Е є зниження втрат електроенергії. Використання установок дозволить збільшити пропускну здатність мереж, знизить витрати на електроенергію і на оновлення електрообладнання. При цьому покращиться графік навантажень (знизяться пікові навантаження), а також підвищиться надійність розподільних мереж.

Щоб купити конденсаторні установки УК-Е в нашому магазині, просто залиште заявку на сайті або зателефонуйте.

 

Зворотній зв’язок
Напишіть менеджеру
3 + 7 =
Розв’яжіть цю просту математичну задачу та введіть результат. наприклад для 1+3 введіть 4.
Зворотній зв’язок
8 + 5 =
Розв’яжіть цю просту математичну задачу та введіть результат. наприклад для 1+3 введіть 4.