В ритмі сучасної енергетики
м. Вінниця, вул. Пирогова, 151А, офіс 23-25.

Новини

27 серпня 2018 11:28
Порядок переходу на розрахунки за електроенергію по багатотарифному обліку

Багатотарифний електролічильник - це сучасний електронний прилад, який може вести облік електроенергії за однією, двома або трьома тарифними зонами, на Ваш вибір. Тариф визначається за періодом доби у яку Ви користуєтеся електроенергією.

Двотарифний лічильник реєструє окремо скільки електроенергії використано вдень, з 700 до 2300 години, та вночі, з 2300 до 700 години ранку. Вдень діє загальний тариф, а вночі електроенергія коштує 50% від тарифу. Тритарифний лічильник рахує електроенергію за 3-ма зонами: ніч з 2300 до 700, 40% від тарифу, пік, 800 -1000 та 2000 -2200 , 150% від тарифу, напівпік, всі інші години, загальний тариф.

Для побутових споживачів згідно з п.12 ПКЕЕН, у разі вибору споживачем тарифу диференційованого за періодами часу доби, встановлення відповідного приладу обліку здійснює енергопостачальник. При цьому споживач оплачує вартість нового приладу обліку.

Порядок переходу на тарифний облік:

- Придбати електролічильник у ТОВ "ІТЦ"Енергооблік" за вигідною ціною та з гарантією.

- Споживачу необхідно звернутись в районні електричні мережі (РЕМ), за місцем проживання для написання заяви встановленого зразка

- На основі заяви між ПАТ "Вінницяобленерго" і споживачем укладається Договір підряду про надання споживачу послуги по встановленню багатотарифного приладу обліку. Споживачу видається рахунок на оплату вартості послуги по встановленню багатотарифного приладу обліку.

- Після оплати споживачем рахунку і надходження сплачених коштів на рахунок ПАТ "Вінницяобленерго", лічильник потрібно віддати на програмування в сервісний центр ПАТ "Вінницяобленерго" (програмування безкоштовне)

- Протягом 15-ти робочих днів, виконуються роботи по програмуванню (параметризації) нового лічильника та його встановлення.Оформляється приймально-здавальна документація.

- У випадку змін тарифних зон, внесених постановою НКРЕКП, проведення повторної параметризації приладу обліку здійснюється не частіше оного разу на рік.

Додаткову консультацію Ви можете отримати в наших менеджерів по телефону 0 (800) 75-19-19 (лінія безкоштовна).

 

Зворотній зв’язок
Зворотній зв’язок
2 + 10 =
Розв’яжіть цю просту математичну задачу та введіть результат. наприклад для 1+3 введіть 4.