В ритмі сучасної енергетики
м. Вінниця, вул. Пирогова, 151А, офіс 23-25.

Новини

21 березня 2017 10:00
Участь у виставці "Енергоспоживання та енергозбереження"!

З початку свого заснування наше підприємство бере активно участь у щорічній виставці "Енергоспоживання та енергозбереження", яка відбувається у Вінницькій торгово-промисловій палаті. Цьогоріч з 14 по 16 березня 2018 року також проходила виставка, де нашим підприємством було представлено великий спектр нового та сучасного електрообладнання.

В цьогорічній виставці наше підприємство було представлене у новому форматі. Наглядним чином було зображено новий напрямок компанії по будівництву сонячних електростанцій та оформленню "зеленого тарифу" для побутового сектору. Також відвідувачі виставки могли побачити нову лінійку світлодіодних ліхтарів різної потужності та сучасного дизайну.

Фахівці підприємства  надавали зацікавленим відвідувачам докладну інформацію що до встановлення тарифних лічильників електроенергії. Адже на сьогоднішній день тарифний облік електроенергії є актуальним та вигідним, тому що людина може економити кошти за рахунок нічного тарифу.

Також ми представили лінійку генераторів - приладів, які можу бути при необхідності,резервним джерелом електричного струму для забезпечення електроенергією приміських будинків , будівництва.

Зворотній зв’язок
Зворотній зв’язок
6 + 6 =
Розв’яжіть цю просту математичну задачу та введіть результат. наприклад для 1+3 введіть 4.